Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ НАШІ ОСВІТЯНИ ГІДНО ТРИМАЮТЬ СВІЙ ФРОНТ І РОБЛЯТЬ УСЕ МОЖЛИВЕ, ЩОБ КОЖНА ДИТИНА МАЛА МОЖЛИВІСТЬ ЗДОБУВАТИ ОСВІТУ

Дата: 01.09.2022 09:48
Кількість переглядів: 221

Після 24 лютого 2022 року змінилося наше життя, змінилася країна, самі українці та їх пріоритети. Діти подорослішали, вони інакше дивляться на світ, малюють війну і перемогу, пишуть вірші та найбільше прагнуть миру.

Зараз найважливіше для батьків, вчителів і вихователів – зберегти життя і здоров’я дітей, вміти правильно пояснити, підтримати, заспокоїти, навчити поводитися у надзвичайних ситуаціях, оперативно й згуртовано діяти у разі небезпеки. При цьому, надзвичайно важливо зберегти стабільну психіку дитини, постійне спілкування та любов допоможе в цьому.

Цьогорічний День знань зовсім не схожий на попередні - новий 2022-2023 навчальний рік розпочинається в умовах війни. Кожен з нас на своєму місці робить і має робити надалі все необхідне аби наблизити час Перемоги, час завершення війни, час Миру. Наша сила в синергії наших дій. Вчителям – мудрості, активності, креативності, батькам – терпіння, а усім разом – перемоги, здоров’я та Божого благословення.

Хай цей рік стане роком відкриттів, відбудови, відродження і роком, який увійде в історію як дата Перемоги.

Усім учасникам освітнього процесу - мирного неба над головою, невимовної віри у перемогу і завзяття, щоб рухатись вперед та розвивати нашу країну.

Віримо у своїх захисників! Спільно наближаємо нашу Перемогу!

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь