A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ НАШІ ОСВІТЯНИ ГІДНО ТРИМАЮТЬ СВІЙ ФРОНТ І РОБЛЯТЬ УСЕ МОЖЛИВЕ, ЩОБ КОЖНА ДИТИНА МАЛА МОЖЛИВІСТЬ ЗДОБУВАТИ ОСВІТУ

Дата: 01.09.2022 09:48
Кількість переглядів: 182

Після 24 лютого 2022 року змінилося наше життя, змінилася країна, самі українці та їх пріоритети. Діти подорослішали, вони інакше дивляться на світ, малюють війну і перемогу, пишуть вірші та найбільше прагнуть миру.

Зараз найважливіше для батьків, вчителів і вихователів – зберегти життя і здоров’я дітей, вміти правильно пояснити, підтримати, заспокоїти, навчити поводитися у надзвичайних ситуаціях, оперативно й згуртовано діяти у разі небезпеки. При цьому, надзвичайно важливо зберегти стабільну психіку дитини, постійне спілкування та любов допоможе в цьому.

Цьогорічний День знань зовсім не схожий на попередні - новий 2022-2023 навчальний рік розпочинається в умовах війни. Кожен з нас на своєму місці робить і має робити надалі все необхідне аби наблизити час Перемоги, час завершення війни, час Миру. Наша сила в синергії наших дій. Вчителям – мудрості, активності, креативності, батькам – терпіння, а усім разом – перемоги, здоров’я та Божого благословення.

Хай цей рік стане роком відкриттів, відбудови, відродження і роком, який увійде в історію як дата Перемоги.

Усім учасникам освітнього процесу - мирного неба над головою, невимовної віри у перемогу і завзяття, щоб рухатись вперед та розвивати нашу країну.

Віримо у своїх захисників! Спільно наближаємо нашу Перемогу!

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь