A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НА ТЕРИТОРІЇ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 06.09.2022 16:19
Кількість переглядів: 204

Основний напрямок роботи служби у справах дітей - це заходи, направлені на збереження для дитини її біологічної родини, зменшення кількості дітей, які можуть перебувати поза сімейним оточенням.

Так, 5 вересня начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради разом із поліцейськими офіцерами громади та фахівцем із соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради» відповідно до наказу «Про здійснення профілактичного рейду» та з метою перевірки умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, підтримки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах проведено спільний профілактичний рейд на території Чернечослобідського та Красненського старостинських округів.

У ході роботи здійснено обстеження матеріально – побутових умов проживання 6 сімей, в яких виховується 14 дітей.

За результатами рейду складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально–профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно – гігієнічних норм у житлових приміщеннях, дотримання неповнолітніми техніки безпеки та організації дітей до дистанційного навчання з метою недопущення пропусків онлайн занять. Діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, отримали гуманітарну допомогу.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за виховання, догляд та утримання своїх дітей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь