A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

Платники податків Конотопщини сплатили майже 870,0 млн гривень

Дата: 16.09.2022 14:42
Кількість переглядів: 255

Війна стала справжнім випробуванням для вітчизняної економіки та Державного бюджету України в цілому, вона не обійшла жодної області, жодного району, міста, села й жодної родини.

Українці завзято прикладають зусилля задля такої бажаної перемоги, сплачуючи податки, чим допомагають державі подолати складний фінансовий стан та гідно підтримати її обороноздатність.  Вони розуміють, що бажаний мир в країні напряму залежить від кожного з нас.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Конотопського району Сумської області дуже відповідально ставляться до сплати податків і зборів. Так, протягом 8 місяців 2022 року ними було сплачено до місцевих бюджетів 866,0 млн гривень. Зазначена сума на 138,3 млн грн перевищила показник аналогічного періоду минулого року.

У розрізі бюджетоформуючих  податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 662,4 млн грн, єдиного податку – 85,0 млн грн, земельного податку  - 88,5 млн гривень.

І це суттєвий внесок, який дозволить забезпечити своєчасне й повне виконання місцевих бюджетів та фінансову підтримку територіальних громад у період воєнного стану.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь