A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СВІЙ 90-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ВІДЗНАЧИЛА МЕШКАНКА ГРУЖЧАНСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 19.09.2022 13:28
Кількість переглядів: 292

Літа, як швидкоплинна ріка, біжать собі непомітно, множаться прийдешніми днями, різними подіями. Що не рік — то нова сторінка книги життя. Що більше сторінок — то більше досвіду, життєвої мудрості та, по-особливому, приємних щоденних планів і мрій.

Ювілей великої дати прикрасив сторінки життя Поліни Ігнатіївни В’ЯЗОВЧЕНКО, жительки села Грузьке, якій 18 вересня виповнилось 90 років.

Привітати поважну ювілярку завітали заступник Дубов'язівського селищного голови Олена БОХАН та староста Гружчанського старостинського округу Лілія ГРАДУН.

Усміхнена і привітна жінка, незважаючи на свій вік, зберегла ясність пам’яті, життєрадісність та щирість, вразила своєю людяністю і відкритістю.

Попри буремні події минулих років, значний період свого життя вона віддала торгівельній сфері, зробила вагомий особистий внесок у цю важливу справу. Поліна Ігнатіївна виховала чудових дітей, котрі стали їй опорою, а нині має 5 онуків та 3 правнуки. І всю свою мудрість, знання вона передає підростаючому поколінню, котрі стануть гідними продовжувачами свого славного роду.

Тож хочеться побажати, щоб Господь дарував ювілярці міцне здоров’я, аби в родинному колі з усмішкою, наснагою та оптимізмом зустріти ще не один день народження.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь