Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗВЕРНЕННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МИРУ ТА СВЯТА РІЗДВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Дата: 21.09.2022 12:10
Кількість переглядів: 369

      ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!



Ще донедавна для всіх нас, українців, мир був повсякденною реальністю. Але після 24 лютого світ українців назавжди змінився.. Ми відчули на собі те, про що багато хто раніше навіть не замислювався.

Сьогодні Україна у вогні лютої війни за свою свободу, вторгнення російських військ перекреслило слово «мир» та принесло руйнування, кровопролиття. Тепер ми знаємо точно, що найбільше у світі щастя – це мир, мир у сім’ях, у серцях, у нашій рідній Україні! Велике щастя коли люди живуть дружно та спокійно, працюють, навчаються, коли не лунає «повітряна тривога», а земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

Тепер у побажання Миру ми вкладаємо глибший сенс – це не просто слова, це те, про що найбільше мріє кожен свідомий українець: про якнайшвидше припинення війни, про нашу Перемогу і звільнення нашої землі від російського агресора; про повернення наших захисників і захисниць додому живими й здоровими; про мирне небо над головою; про світле майбутнє дітей; про загоєння нестерпних ран у людських серцях.

Ми чітко побачили, хто дійсно наш друг у ці надзвичайно складні для нас часи, а хто з нами був лише просто «для галочки». Це стало зараз своєрідним «ключем життя» для оборони, відбудови, відродження. А справжні друзі зараз «на вагу золота». Тому хотів би висловити щиру подяку за вагому підтримку, яка не припинялася у важкий період березня-квітня 2022 року для нашої громади і яка триває нині, за активне сприяння у питаннях надання гуманітарної допомоги, функціонування ключових напрямків життєдіяльності громади голові Сумської обласної державної адміністрації-керівнику Сумської обласної військової адміністрації Дмитру ЖИВИЦЬКОМУ та голові Конотопської районної державної адміністрації-керівнику Конотопської районної військової адміністрації Тетяні СИЗОН. Впевнений, що лише спільно ми здолаємо всі негаразди і наблизимо такий омріяний мир та Перемогу.

Сьогодні так співпало, що ми відзначаємо Різдво Пресвятої Богородиці. Народження Діви Марії тоді стало знаменням приходу нової ери для всього людства. Вона народилася в той час, коли людство дійшло до межі і зазнало цілковитого морального занепаду. А разом з нею з’явилася надія на спасіння та звільнення від рабства темних сил.

Тож бажаю нам усім миру, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя. Українці - сильна й непереможна нація, тепер про це знає увесь світ. Ми не маємо права здаватися, бо правда на нашому боці! Мир дуже скоро настане на нашій рідній українській землі!

#Слава_Збройним_Силам_України #Разом_до_Перемоги

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь