Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

Дата: 02.10.2022 08:54
Кількість переглядів: 328

Багато слів вітань звучать сьогодні для Вас. Маємо дещо і ми сказати Вам.

Ви дійсно тримаєте зараз важливий фронт тут, на "великій землі", за основним фронтом. На Вас лежить нині не менша відповідальність, ніж у мирний час, адже Ви забезпечуєте не лише безумовне виконання навчального процесу у різних форматах, а й робите все необхідне для безпеки дітей в ході його реалізації.

Нажаль, світ змінився під впливом того, що відбувається зараз… Кожен з нас змінився в собі, змінив щось навколо себе, змінив інших… В такі моменти усвідомлюється вся суть простих речей, відображення дійсності тісно переплітається з бажанням рухатись вперед, розривати кайдани страху, відчаю і незвіданості. І саме Ви є такими. Коротко, але зміст тут в рази глибший, ніж у романі на 60 сторінок.

Кожен з Вас, директор навчального закладу, який тримає на контролі усі процеси у школі і начальник відділу освіти, день якого починається задовго до робочого, вчитель-предметник, який, попри обмежений час і часті переходи в укриття під час тривог, намагається зробити свій урок ще цікавішим і заступник директора, який має масу обов'язків та доручень, вчитель початкових класів, який і під час онлайн, і офлайн-навчання залишається незмінним лідером у "рейтингах" своїх вихованців і бухгалтер відділу, який на "лікарняному" не припиняє виконувати свою роботи навіть вдома, щоб вчасно виконати всі необхідні для функціонування освітнього процесу платежі, спеціаліст відділу освіти, педагог-організатор і кожен, хто докладає свої зусилля для повноцінної роботи всієї освітньої мережі нашої громади - Ви неймовірні. За це велика шана Вам і вдячність.

Саме це ми і хотіли сказати сьогодні. Зі святом, шановні наші освітяни! Ви без перебільшення формуєте наше майбутнє, тож знайте, що Ваш день відзначений не лише сьогодні, він був і буде щодня, адже знання вічні.

 

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь