A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

Дата: 02.10.2022 08:54
Кількість переглядів: 296

Багато слів вітань звучать сьогодні для Вас. Маємо дещо і ми сказати Вам.

Ви дійсно тримаєте зараз важливий фронт тут, на "великій землі", за основним фронтом. На Вас лежить нині не менша відповідальність, ніж у мирний час, адже Ви забезпечуєте не лише безумовне виконання навчального процесу у різних форматах, а й робите все необхідне для безпеки дітей в ході його реалізації.

Нажаль, світ змінився під впливом того, що відбувається зараз… Кожен з нас змінився в собі, змінив щось навколо себе, змінив інших… В такі моменти усвідомлюється вся суть простих речей, відображення дійсності тісно переплітається з бажанням рухатись вперед, розривати кайдани страху, відчаю і незвіданості. І саме Ви є такими. Коротко, але зміст тут в рази глибший, ніж у романі на 60 сторінок.

Кожен з Вас, директор навчального закладу, який тримає на контролі усі процеси у школі і начальник відділу освіти, день якого починається задовго до робочого, вчитель-предметник, який, попри обмежений час і часті переходи в укриття під час тривог, намагається зробити свій урок ще цікавішим і заступник директора, який має масу обов'язків та доручень, вчитель початкових класів, який і під час онлайн, і офлайн-навчання залишається незмінним лідером у "рейтингах" своїх вихованців і бухгалтер відділу, який на "лікарняному" не припиняє виконувати свою роботи навіть вдома, щоб вчасно виконати всі необхідні для функціонування освітнього процесу платежі, спеціаліст відділу освіти, педагог-організатор і кожен, хто докладає свої зусилля для повноцінної роботи всієї освітньої мережі нашої громади - Ви неймовірні. За це велика шана Вам і вдячність.

Саме це ми і хотіли сказати сьогодні. Зі святом, шановні наші освітяни! Ви без перебільшення формуєте наше майбутнє, тож знайте, що Ваш день відзначений не лише сьогодні, він був і буде щодня, адже знання вічні.

 

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь