A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ВЕТЕРАНИ СПРАВИ!

Дата: 16.10.2022 10:30
Кількість переглядів: 110

Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю агропідприємства та підприємства переробної промисловості Дубов'язівської територіальної громади громади з професійним святом!

Цього року ми переконались, що харчова промисловість – одна з найважливіших галузей господарського комплексу нашої держави. Адже фахівці саме цього напрямку злагоджено працюють в тилу, аби наші Воїни, а також люди, які наразі цього потребують найбільше, не залишились голодними.

Вони вдень та вночі трудяться, не покладаючи рук - випікають та виготовляють продукцію, забезпечують нас якісними напоями хлібобулочними виробами, м’ясними, молочними продуктами та іншими. Інколи й на волонтерських засадах.

Сьогодні ми також відзначаємо День Хліба, який без сумніву є нашим українським золотом і головою у побуті харчової культури. Шануймо хліб! Саме його крихти у роки лихоліть вгамовували голод і рятували життя. Нині ми відчуваємо це, як ніколи.

Зі святом Вас, дорогі працівники харчової промисловості! Щиро дякуємо Вам за повсякденну копітку працю. Бажаємо професійних успіхів і безліч здобутків та перемог на різних теренах. Нехай повсякчас з Вами будуть сила, витримка, оптимізм та благополуччя.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь