A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

Податківцями Сумщини вилучено з незаконного обігу горілки близько 900 пляшок

Дата: 17.10.2022 07:57
Кількість переглядів: 125

Фахівцями Головного управлінням ДПС у Сумській області під час проведення фактичних перевірок здійснюється постійний контроль за дотриманням суб’єктами господарювання роздрібної та оптової торгівлі вимог законодавства у сфері обігу підакцизних товарів.

У жовтні поточного року при проведенні фактичної перевірки місця роздрібної торгівлі алкогольними напоями на території м. Суми виявлено факти зберігання горілки в загальній кількості близько 900 пляшок, яка відповідно до п. 226.9 ст. 226 Податкового кодексу України вважається такою, що немаркована марками акцизного податку, чим порушено п. 226.11 ст. 226 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI.

Розмір штрафної санкції відповідно до ст. 17 Закону України від 19.12.1995 №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» становить майже 160,0 тис гривень.

За даним фактом Головним управлінням ДПС у Сумській області у співпраці з ГУ НП в Сумській області вилучено з незаконного обігу немаркованої горілки в кількості близько 900 пляшок.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь