A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ НОУТБУКИ В РАМКАХ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРОЄКТУ «НОУТБУК КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ»

Дата: 19.10.2022 15:09
Кількість переглядів: 164

Цього тижня заклади освіти Дубов’язівської територіальної громади отримали 40 новітніх ноутбуків Chromebook для вчителів в рамках домовленостей Мінцифри та Міністерства освіти і науки України з компанією Google і реалізованої за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО. Надана техніка – це продовження ініціативи «Ноутбук кожному вчителю».

Почесну місію вручення техніки педагогам виконали Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступник селищного голови Олена БОХАН та начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрій БІЛАН.

Відтепер вчителі зможуть не лише продовжити дистанційне навчання, а й приєднатися до онлайн-навчання від Google та отримати нові знання і навички, якими потім будуть ділитися зі своїми учнями. До того ж, компанія Google допомагає навчальним закладам отримати безкоштовний розширений доступ та опанувати можливості інструментів Google Workspace for Education. Це дозволить зробити процес дистанційного навчання більш ефективним та цікавим.

У кожному лептопі операційна система від Google – орієнтована на роботу в інтернеті. Є електронні таблиці, шаблони презентацій і текстовий редактор. Все, що потрібно вчителям для дистанційних уроків, адже через війну вони навчають дітей онлайн.

Щира подяка всім причетним за надану допомогу!

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь