A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НАШУ НАЦІЮ ПЕРЕМОГТИ НЕМОЖЛИВО, ТОМУ ЩО В ТЕМНІ ЧАСИ МИ ОБ'ЄДНУЄМОСЬ І ГЕНЕРУЄМО СВІТЛО!

Дата: 20.10.2022 14:16
Кількість переглядів: 159

Збройні Сили України – це наша гордість, наша сила, живий символ героїзму та незламності. Вони впевнено стирають з лиця української землі недолугі орди болотяних загарбників, крок за кроком звільняючи її. Увесь світ вражений стійкістю і хоробрістю наших воїнів. Та не менше він вражений нашою згуртованістю перед лицем надзвичайно складних часів.

Кожен українець в тій чи іншій мірі, виходячи з власних обставин, долучається до благодійних програм, заходів на підтримку ЗСУ, переказує кошти на дрони, амуніцію, харчі, одяг, техніку і багато чого ще. Багато хто особисто займається волонтерством, курсуючи між фронтом і тилом або виготовляючи хлопцям різні потрібні речі, зокрема, буржуйки, станини до кулеметів тощо.

Кожна гривня, кожен придбаний хлопцям бронік, кожна виготовлена дбайливими жіночими руками окопна свічка, кожна привезена на передову запашна випічка і кожен щемливо-трепетний дитячий малюнок захисникам – це є вагомий крок у наближенні нашої спільної Перемоги над злом. Ми є правди сила, яку не звоює жоден диктатор. Ми є воля, яку ніколи не поставити на коліна і не знищити ракетою. Ми – українці і цим все сказано!

Від щирого серця бажаємо нашим захисникам міцного здоров’я, Божої опіки, незламної волі та сили духу. Нехай Ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою рідних.

Бажаємо якнайшвидше обійняти близьких під мирним небом!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь