A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ РОЗГЛЯДАЛИ НА СПІЛЬНІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ

Дата: 01.11.2022 10:44
Кількість переглядів: 137

31 жовтня під головуванням Дубов’язівського селищного голови Леонідом БІЛИКОМ відбулась спільна нарада начальників відділів, керівників структурних підрозділів виконавчих органів та старост старостинських округів.

Зокрема, обговорили хід опалювального сезону по всіх населених пунктах громади. Було заслухано доповіді начальників відділів щодо безперебійного забезпечення закладів медицини, освіти, культури твердим паливом. З огляду на недопущення зриву опалювального сезону, кожне з проблемних питань детально опрацьоване та взяте на особистий контроль очільника громади.

Нині гостро стоїть питання забезпечення закладів соціальної сфери генераторами. Докладаються всі можливі зусилля, щоб кожен вищевказаний заклад мав доступ до безперебійного джерела електроенергії. Робота в цьому напрямі не зупиняється.

Також учасники наради приділили увагу ситуації із захворюваністю на Covid-19 на території Дубов’язівської селищної ради. За інформацією директора КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» Анатолія МАНЯКА, ситуація в межах громади контрольована, триває забезпечення закладів медичної сфери необхідною кількістю медикаментів невідкладної допомоги та вакцини. Але все ж закликаємо усіх жителів нашої громади не нехтувати протиепідеміологічними заходами та дотримуватись необхідних карантинних норм, щоб убезпечити себе, своїх рідних від хвороби та її ускладнень.

Крім цього, в ході роботи було зосереджено увагу на цілій низці робочих питань, кожне з яких отримало відповідне реагування та шляхи подальшого вирішення.

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь