Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧАЄ СЬОГОДНІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЛЕОНІД БІЛИК

Дата: 08.11.2022 06:34
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Шановний Леоніде Івановичу!

Увесь наш великий та дружній колектив працівників Дубов’язівської селищної ради спільно з депутатським корпусом, старостами старостинських округів щиро вітають Вас з Днем народження.

Ви докладаєте масу сил та здоров’я для налагодження повноцінної роботи всіх важливих напрямків діяльності нашої громади в найскладніші часи для нашої держави. Долаючи ті важкі виклики сьогодення, Ви сумлінно виконуєте свою роботу. По справжньому, не для формальності, не для «галочки». Завжди на крок попереду, що і є ознакою лідера. Справедливого, чесного, відкритого керівника, який не боїться труднощів та знайде вихід із будь-якої складної ситуації, при цьому допомагаючи і іншим подолати важку сходинку.

Від щирого серця бажаємо Вам, Леоніде Івановичу, здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!

Нехай в роботі у Вас обов’язковими пунктами будуть успіх і достаток. Нехай для Ваших цілей буде маса можливостей їх досягнення, а для Ваших планів завжди вистачає сил і засобів в їх реалізації.

Мирного неба та разом до Перемоги!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь