Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗАВДЯКИ КЛІЄНТАМ «СУМИГАЗУ» НА ПЕРЕДОВУ ВІДПРАВИЛИ ПОЗАШЛЯХОВИК

Дата: 08.11.2022 14:25
Кількість переглядів: 142

129 клієнтів АТ «Сумигаз» зробили свій внесок у придбання автомобіля для наших захисників. Із серпня вони купували газове обладнання та аксесуари в рамках всеукраїнської акції «Авто для ЗСУ» в мережі 104.ua Клієнтських просторів і сайті market.104.ua. Частина коштів від продажу обладнання пішло на купівлю пікапа для 46 десантно-штурмової бригади.

 

Споживачі на Сумщині придбали 54 газових котли, 9 модемів та 66 детекторів газу. «Разом з нашими клієнтами ми зібрали кошти на автомобіль для українських десантників, – говорить керівник регіонального управління 104.ua Велислава Мамадлоікова. – На цьому ми не зупинимось, продовжимо підтримувати військових та допомагаємо у закупівлі необхідного для них спорядження».

 

В рамках акції для військових придбали повнопривідний позашляховик Mitsubishi. Авто пройшло технічне обслуговування, його перефарбували в камуфляжний колір і відправили на південь України.

 

Загалом в рамках акції «Авто для ЗСУ» споживачі придбали понад 3800 одиниць газового обладнання. З початку війни газовики вже передали понад 210 автомобілів: вантажівок, позашляховиків, екскаваторів та ін. Загальна сума допомоги ЗСУ від компаній, які працюють під брендом РГК, досягла 135 млн. грн.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь