A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗАВДЯКИ КЛІЄНТАМ «СУМИГАЗУ» НА ПЕРЕДОВУ ВІДПРАВИЛИ ПОЗАШЛЯХОВИК

Дата: 08.11.2022 14:25
Кількість переглядів: 104

129 клієнтів АТ «Сумигаз» зробили свій внесок у придбання автомобіля для наших захисників. Із серпня вони купували газове обладнання та аксесуари в рамках всеукраїнської акції «Авто для ЗСУ» в мережі 104.ua Клієнтських просторів і сайті market.104.ua. Частина коштів від продажу обладнання пішло на купівлю пікапа для 46 десантно-штурмової бригади.

 

Споживачі на Сумщині придбали 54 газових котли, 9 модемів та 66 детекторів газу. «Разом з нашими клієнтами ми зібрали кошти на автомобіль для українських десантників, – говорить керівник регіонального управління 104.ua Велислава Мамадлоікова. – На цьому ми не зупинимось, продовжимо підтримувати військових та допомагаємо у закупівлі необхідного для них спорядження».

 

В рамках акції для військових придбали повнопривідний позашляховик Mitsubishi. Авто пройшло технічне обслуговування, його перефарбували в камуфляжний колір і відправили на південь України.

 

Загалом в рамках акції «Авто для ЗСУ» споживачі придбали понад 3800 одиниць газового обладнання. З початку війни газовики вже передали понад 210 автомобілів: вантажівок, позашляховиків, екскаваторів та ін. Загальна сума допомоги ЗСУ від компаній, які працюють під брендом РГК, досягла 135 млн. грн.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь