A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ДУБОВ‘ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 18.11.2022 14:43
Кількість переглядів: 125

Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з наступаючим професійним святом.

Наша держава була і залишається осередком міцного сільськогосподарського виробництва і переробної промисловості, які мають велике значення для процвітання і благополуччя нації.

Незважаючи на нашестя рашистської орди, складні погодні умови, Ви робите все, аби вчасно посіяти, доглянути, зібрати вирощений урожай, забезпечити мешканців нашої громади необхідною продовольчою продукцією. За це Вам честь і хвала.

Ваша праця в усі часи була і залишається нелегкою, але такою важливою і потрібною для добробуту та благополуччя українського народу.

Завдяки Вашій наполегливості та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними.

Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу нашої територіальної громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Коли ти працюєш на землі з любов’ю, вона обов’язково тобі буде вдячна! Коли ти робиш свою роботу з душею, результат завжди буде якісним! Україна - аграрна країна, саме тому, що кожен, хто працює на землі, щирий.

Нехай же Ваші зусилля завжди увінчуються вражаючими результатами, нехай посухи та зливи минуть Ваші угіддя, а врожай перевищує найсміливіші задуми.

Спасибі Вам за нелегку і водночас потрібну всім нам працю!

Міцного здоров’я вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!

 

З повагою,
Дубов'язівський селищний голова Леонід БІЛИК

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь