A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗВЕРНЕННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2022 10:54
Кількість переглядів: 101

Фото без опису
 
ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!
 
Кожного року 3 грудня наша держава разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.
Як відомо, милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому відзначення цього дня – це справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед особами з інвалідністю, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.
 
Особи з інвалідністю – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. Міжнародний день людей з інвалідністю нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед здорових співгромадян.
 
Практика показує, що люди з обмеженими можливостями можуть бути повноцінними і високоефективними членами суспільства, можуть творити, займатися спортом, політикою, подорожувати, бути відмінними фахівцями, соціально активними і життєстверджуючими людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових людей.
 
Сьогодні через підступне вторгнення ворога на нашу землю осіб з інвалідністю стало в рази більше, ніж раніше. І, на превеликий жаль, кількість потенційних людей з інвалідністю невпинно зростає. Ці люди, як ніхто, потребують гідного ставлення та підтримки. Особливо ті, хто отримав незворотні травми, захищаючи нас з вами.
 
Хочу від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто подякувати всім, хто опікується інвалідами, адже від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або неможливо самостійно подбати про себе, залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Захищаючи гідність людей з обмеженими можливостями, ми захищаємо своє людське обличчя.
 
Від щирого серця бажаю кожній людині з інвалідністю, кожному, хто долучаються до благородної справи, зробивши свій посильний внесок у поліпшення матеріального становища тих, хто цього вкрай потребує, витримки, здоров'я, оптимізму та втілення у життя їх планів, задумів та мрій.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь