Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

Платники Конотопщини сплатили до місцевих бюджетів 1357,3 млн гривень

Дата: 26.12.2022 18:23
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Наразі, в час надскладних воєнних випробувань для України, по-новому розглядається конституційний обов'язок кожного щодо сплати податків. Адже  державі так потрібна своєчасна і повна сплата податків для гідної підтримки військових й функціонування економіки держави.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Конотопського району протягом 11 місяців 2022 року сплатили до місцевих бюджетів 1357,3 млн гривень. Зазначена сума на 305,4 млн грн перевищила показник аналогічного періоду минулого року.

У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 1049,1 млн грн, єдиного податку – 133,6 млн грн, земельного податку  - 129,0 млн гривень.

Податківці впевнені, що платники податків Сумщини  прикладають максимум зусиль задля перемоги у війні, сплачуючи податки, чим допомагають державі подолати складний фінансовий стан та гідно підтримати її обороноздатність. Саме вони власною працею та сплаченими податками забезпечують своєчасне й повне виконання місцевих бюджетів та фінансову підтримку територіальних громад у період дії воєнного стану.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь