A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДУБОВ’ЯЗІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЛЕОНІД БІЛИК ПРОЗВІТУВАВ ПРО СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ ЗА 2022 РІК

Дата: 27.12.2022 18:50
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Організація та забезпечення життєдіяльності територіальної громади у умовах найскладнішого року за всю історію незалежності нашої країни – дуже нелегке завдання.

«Потрібно постійно знаходити в собі сили долати внутрішні емоції, протиріччя та приймати серйозні, важкі, а, часом, і непопулярні рішення. Від цього в повній мірі залежить добробут кожного населеного пункту та їх мешканців», - зазначив Леонід БІЛИК.

Починаючи з буремних днів кінця лютого 2022 року щонайперше було здійснено забезпечення жителів сіл найнеобхіднішими продуктами харчування, зокрема, хлібом та молоком, медикаментами та гуманітарною допомогою у вигляді олії, солі, макаронів, борошна і також готових продуктових наборів та непродовольчих товарів.

Вже з березня 2022 року було налагоджено довезення та виплату пенсій особам похилого віку.

Налагоджена та скоординована робота з допомоги жителям населених пунктів у безперебійному отриманні необхідних довідок, оформленні документів на отримання субсидій та консультацій із спеціалістами.

За ініціативи Дубов’язівського селищного голови відділом культури та туризму виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради, відділом освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради, працівниками закладів культури було проведено цілу низку благодійних культурно-мистецьких та спортивних заходів із залученням відомих музичних виконавців у кожному старостинському окрузі селищної ради по збору коштів на підтримку Збройних Сил України, організовано плетіння маскувальних сіток, виготовлення окопних свічок, збір та передачу продуктів харчування для військових.

Попри складну суспільно-економічну ситуацію, у 2022 році за рахунок селищного бюджету вдалося профінансувати 12 ключових цільових програм у сфері медицини, соціального захисту та послуг, благоустрою, правопорядку, освіти та культури на загальну суму понад 25,5 млн. грн. Також неодноразово надавалася різнопланова допомога та виділялися кошти з місцевого бюджету на придбання необхідних матеріалів, засобів, пального, палива для обігріву для наших військових.

Триває активна взаємодія керівництва селищної ради з благодійними організаціями та товариствами, що має на меті втілення в життя вкрай важливих та потрібних громаді проєктів із довгостроковою перспективою їх подальшого розвитку.

Підводячи підсумки проведеної за поточний рік роботи, Леонід БІЛИК подякував депутатському корпусу селищної ради за активну громадську позицію, єдність та злагодженість у вирішенні ключових завдань життєдіяльності нашої територіальної громади і висловив сподівання на подальшу активну співпрацю та взаємопорозуміння.

Сьогодні головним завданням є забезпечення роботу тилу, адже якщо зупиниться тил, то впаде фронт. Тому маємо працювати та допомагати Збройним Силам України і разом йти до Перемоги.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь