A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДЕПУТАТИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІД ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» ПРОЗВІТУВАЛИ ПРО СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ ЗА ПОТОЧНИЙ РІК

Дата: 27.12.2022 18:57
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Робота депутатського корпусу саме 8 скликання розпочалася 8 грудня 2020 року.

Його склад налічує 22 депутати, з яких 12 – від політичної партії «Слуга народу». Це Худенко В’ячеслав Миколайович, Худенко Лідія Олексіївна, Бурда Владислав Володимирович, Скрипочка Людмила Олексіївна, Романчук Руслан Іванович, Шелудченко Ірина Володимирівна, Кулешов Денис Анатолійович, Соколовська Альона Семенівна, Білошапка Віктор Іванович, Білошапка Віктор Миколайович, Сніжко Сергій Григорович та Думенко Богдан Володимирович.

Складність року, що минає, неможливо порівняти з попередніми, адже саме 24 лютого змінило абсолютно все.

Під час подій березня-квітня 2022 року не припинялась робота у своїх виборчих округах. Зокрема, депутати спільно з керівництвом селищної ради та старостами координували роботу та займались вирішенням першочергових проблемних питань життєзабезпечення населення старостинських округів, забезпечення людей продуктами першої необхідності, гуманітарною допомогою, медикаментами.

Протягом 2022 року активно здійснювалася діяльність депутатів в ході засідань сесій селищної ради, опрацюванні важливих питань життєдіяльності територіальної громади на спільних засіданнях постійних комісій та прийнятті рішень під час пленарних засідань.

Вирішувались питання, зокрема, підчистки колодязів, чистки доріг від снігу, видалення порослі на занедбаних територіях та благоустрій вулиць.

Регулярно здійснюються телефонні консультації з мешканцями населених пунктів щодо вирішення питань різного характеру та ознайомлення виборців з прийнятими рішеннями в ході сесій Дубов’язівської селищної ради.

Депутати активно долучалися до благодійних культурно-мистецьких та спортивних заходів, що тривали на території Дубов’язівської селищної ради, з метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Загалом, робота депутатів фракції «Слуга народу» Дубов’язівської селищної ради насичена і вона триває. В нинішніх реаліях доводиться долати численні виклики сьогодення, працювати в різнопланових умовах, забезпечувати комунікацію між людьми та місцевою владою задля вирішення важливих завдань на благо територіальної громади. Тому необхідно докласти максимум зусиль для позитивного результату.

Низький уклін та безмежна вдячність нашим Збройним Силам, завдяки яким ми маємо можливість зустрічати кожен день з вірою у Перемогу.

Слава захисникам та захисницям України! Слава Україні!

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь