A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРИВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Дата: 30.12.2022 12:19
Кількість переглядів: 107

Фото без опису
 
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!
 
Від імені виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради, депутатського корпусу та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!
Ці свята завжди приносять нові мрії та сподівання на краще та щасливе майбутнє. Рік, що минає, був для всіх нас важким, тривожним, з війною, яку ніхто не очікував. Ці скорботні дні назавжди закарбуються у безсмертній пам’яті нашого народу та всього прогресивного людства. Але нині ми зустрічаємо Новий рік і наповнюємо його своєю Надією.
 
Ми віримо, що 2023-й стане роком нашої перемоги, нашої сили та слави незламного українського народу. За новорічним столом чи в солдатському окопі, у своїй рідній громаді чи на чужині ми всі, українці, єдиним серцем загадаємо одне бажання на всіх - Мир!
 
Нехай Різдвяна зірка засяє для кожного з вас та наших захисників так само яскраво, як і дві тисячі років тому, ставши провідником від темряви до світла, від мороку до надії, від смутку до радісного «Христос народився! Славімо Його!»
 
Бажаю вам, щоб новорічні та різдвяні свята принесли в ваші домівки любов та злагоду, радість та достаток, а в серця - віру та надію. Нехай Господь благословить всіх, хто працює заради перемоги - волонтерів, медиків, трудівників тилу, кожного славного воїна та кожну нашу родину. Здоров’я та всіх земних благ тим, хто має честь бути Українцем!
 
З Новим роком та Різдвом Христовим!!!

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь