Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДОРОГІ ЖИТЕЛІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 06.01.2023 16:57
Кількість переглядів: 143

Фото без опису
 
Ми живемо в дні, коли зустрічаються горе втрат та щастя зустрічей, відчай змінюється надією, єднає віра в Перемогу та безумовна любов до рідної землі.
 
Сьогодні ми подумки з тими, хто захищає нас на фронті, тримає українське небо та береже від навали ворога. Дякуємо ЗСУ за стійкість, мужність, звитягу. За те, що на бойовому посту в будні та свята.
 
З Різдвом Христовим пов’язані також і найзаповітніші мрії та сподівання, тож нехай у це дивовижне свято вони здійсняться. Нехай цьогоріч настане такий довгоочікуваний мир і спокій у нашій багатостраждальній державі, повернуться в рідні оселі наші дорогі земляки – захисники Батьківщини.
 
Зі Святим вечором та Різдвом Христовим вітаю кожного з вас. Нехай Різдвяна зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії та любові, осяюючи ваш життєвий шлях чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей.
Мирних та спокійних вам свят і смачної куті!
 
З повагою,
Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь