A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРОЙШЛА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 16.01.2023 15:04
Кількість переглядів: 111

В ході щотижневої апаратної наради з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів селищної ради підсумували основні робочі теми попереднього тижня та окреслили план на наступний.

Говорили про ситуацію із захворюваністю на Covid-19 в межах території громади. За інформацією директора КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» Анатолія МАНЯКА, триває помітне зниження кількості хворих як на коронавірусну хворобу, так і на ГРВІ. Проте незважаючи на таку позитивну тенденцію, наголошуємо жителям громади на необхідності її підтримання і дотримання протиепідемічних заходів, не забуваючи про масковий режим у місцях масового скупчення людей.

Також важливим питанням наради була участь учнів загальноосвітніх навчальних закладів Дубов’язівської селищної ради у обласному турі Всеукраїнських предметних олімпіад, які проходять в онлайн-режимі. Селищний голова Леонід БІЛИК доручив фахівцям відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради опрацювати та забезпечити всі необхідні умови з урахуванням погодинних графіків відключень електроенергії для доступу учасників до вищезазначених олімпіад.

Окрім цього, обговорили і нагальні робочі питання у сфері медицини, благоустрою, освіти, культури, соціального захисту та надання адміністративних послуг населенню.

За результатами наради були надані відповідні доручення і рекомендації.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь