Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ВИЇЗДНЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 25.01.2023 15:38
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

24 січня у Чернечослобідському старостинському окрузі відбулося виїзне засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалися питання щодо виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних та житлово-побутових умов проживання дітей у родинах,  доцільність/недоцільність повернення в сімейне оточення малолітніх дітей, влаштування дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах до спеціалізованих закладів, а також затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

      Участь у роботі комісії взяли староста Чернечослобідського старостинського округу Сергій ТРИГУБ, директор Чернечослобідського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» Віктор БІЛОШАПКА, сімейна медсестра Чернечослобідської СДА Тамара ГОРБАТЕНКО.

     У ході розгляду питань заслухали працівників служби у справах дітей, членів комісії, людей, небайдужих до життя дітей, також приймалися до уваги умови проживання сімей, потреби дітей, відносини в сім`ях, ставлення батьків до виконання їх обов`язків, забезпечення батьками умов для проживання дітей і належного догляду за дітьми.

По кожному питанню було прийнято конкретне рішення з чітким терміном виконання та надано рекомендації і висновки щодо подальшого вирішення питань. При розгляді спірних питань заслуховувалась думка обох сторін, рішення приймалися з метою захисту прав та інтересів дітей.

     Завершилось виїзне засідання комісії відвідуванням сімей, які потребують посиленого контролю служби у справах дітей, підтримки з боку фахівця із соціальної роботи. Під час відвідування сімей з батьками проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди щодо недопущення зловживання алкогольними напоями, дотримання соціально-побутових умов проживання,  створення для дітей належних умов для навчання, виховання та гармонійного розвитку.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь