A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ОЛІМПІАД З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ: УСПІХИ І ЗДОБУТКИ

Дата: 25.01.2023 19:30
Кількість переглядів: 118

Триває другий тиждень обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, де учні наших навчальних закладів гідно представляють Дубов’язівську територіальну громаду серед інших громад Сумської області. Це вкрай нелегко, адже нинішні складні умови диктують зовсім інші можливості підготовки учасників. З огляду на те, що олімпіади відбуваються в онлайн-форматі, фахівцями відділу освіти, молоді та спорту селищної ради та педагогами вживаються всі заходи щодо можливості безперебійної участі у них учнів навчальних закладів. Робота проводить значна і тому кожне досягнення, кожне зайняте місце – це результат великої злагодженої праці усіх освітян та їх вихованців.

Маємо чудові приклади:

24 січня учениця 9 класу Дубов’язівського ліцею Єлизавета БАРАБАШ зайняла І місце з правознавства (керівник: Савченко Микола Миколайович).

22 січня учень 9 класу Чернечослобідського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Андрій СКЛЯР зайняв IV місце з математики (керівник: Білошапка Оксана Петрівна), а 23 січня учень 11 класу цього ж навчального закладу Євген БІЛОШАПКА зайняв IV з англійської мови (керівник: Бендриківська Тетяна Станіславівна).

Пишаємося нашими учнями! Ви молодці!

Вдячні кожному вчителю, який підготував або продовжує готувати дітей до участі в олімпіадах! З Вами освітянський фронт незламний!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь