A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 27.01.2023 15:20
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Сьогодні під головуванням очільника Дубов’язівської територіальної громади Леоніда БІЛИКА пройшла позачергова 29 сесія 8 скликання депутатів селищної ради.

Засідання розпочалося хвилиною мовчання, всі присутні вшанували пам’ять співвітчизників, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України.

Перед початком засідання до депутатів звернувся тимчасово виконуючий обов'язки очільника поліції Конотопщини Олександр ВАСИЛЬЧЕНКО. Він ознайомив їх з постановою Кабінету Міністрів України щодо утворення нового міжрегіонального територіального органу Національної Поліції, який матиме організовану структуру, розширені і чітко визначені для виконання завдання з урахуванням військового часу і особливостей територій, високу мобільність та серйозне матеріально-технічне забезпечення. В нинішніх складних умовах це має дуже важливе значення для забезпечення обороноздатності нашої держави та дозволить створити потужний резерв, що успішно протидіятиме диверсійним і злочинним проявам.

Свою роботу депутати розпочали на спільному засіданні постійних комісій, де детально розглянули та обговорили кожне з питань порядку денного.

В ході пленарного засідання було підтримано внесення ряду змін до структурних і штатних чисельностей відділу освіти, молоді та спорту та відділу культури та туризму Дубов’язівської селищної ради.

Окремо депутати схвалили зміни до Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради».

Всі присутні також заслухали звіт директора КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради Вікторії МАНЄШКІНОЇ про виконання «Угоди про співпрацю» вищевказаної установи за 2022 рік.

Крім цього, було прийнято низку рішень у сфері юридичних правовідносин та землеустрою.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь