Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ДДП «ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН ТА ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ СМТ. ДУБОВ’ЯЗІВКА КОНОТОПСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Дата: 30.01.2023 14:06
Кількість переглядів: 233

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Дубов’язівська селищна рада оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Генерального плану та плану зонування території смт. Дубов’язівка Конотопського району Сумської області.

Повна назва документа державного планування:

«ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН ТА ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ СМТ. ДУБОВ’ЯЗІВКА КОНОТОПСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ».

 

Орган, що прийматиме рішення про затвердження Генерального плану та плану зонування території смт. Дубов’язівка Конотопського району, Сумської області:

Дубов’язівська селищна рада

 

Відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Генерального плану та плану зонування території смт. Дубов’язівка Конотопського району Сумської області розпочато з дня її оприлюднення на веб-сайті Дубов’язівської селищної ради, а саме з 30.01.2023 року: https://dbv-gromada.gov.ua/, у розділі «НОВИНИ».

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Генерального плану та плану зонування території смт. Дубов’язівка Конотопського району Сумської області опублікована на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради за посиланням:

https://dbv-gromada.gov.ua/, у розділі «НОВИНИ».

Відповідно до частини четвертої статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки. Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дня публікації цього Повідомлення, до 13.02.2023 року включно. Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до Дубов’язівської селищної ради за адресою:

с.Сім’янівка, вул. Центральна, 64

Відповідальна особа: Будейчук Ольга Ігорівна

Тел. 0671941694

Зауваження і пропозиції можуть бути надіслані на електронну пошту: zemviddildubovyzovka@ukr.net

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь