Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НА ЧАСІ – ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 11.02.2023 07:53
Кількість переглядів: 116

Фото без опису
Дивовижні люди мешкають у нашій Дубов’язівській територіальній громаді! В чому ж полягає їх диво, запитаєте? Все просто: в любові до рідної землі і тих, хто її захищає щохвилини вдень і вночі! Починаючи з кожної гривні, наданої на підтримку захисників і закінчуючи виготовленою окопною свічкою чи сплетеною маскувальною сіткою – люди стали об’єднаним живим символом стійкості тилу, непорушним зразком українського прагнення до перемоги. А де ж все таки існує той генератор віри, внутрішніх сил, натхнення і патріотизму, що живить серця кожного з них? Мабуть, на це питання зможуть відповісти лише самі люди. Бо душа людини – це цілий незвіданий світ, який лиш вона може осягнути.
 
Не втомлюючись допомагати Збройним Силам України, мешканці нашої громади роблять свій внесок у наближення великої української Перемоги.
 
Зокрема, активно використовуються надані Дубов’язівській селищній раді в рамках проєкту «Сади Перемоги» автоклави для консервування м’ясних, рибних та овочевих продуктів та дегідратори (сушарки) для харчових продуктів. Асортимент продуктів, виготовлених на вищевказаних приладах для українських воїнів різноманітний.
 
Так, працівники Курилівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» вже освоїли виготовлення тушкованого м’яса, а тепер із завзяттям, натхненням і по домашньому готують чергові смаколики – голубці та каші з м’ясом. Ця ініціатива вже має позитивний результат і цей результат зможуть оцінити наші захисники.
 
Хто сказав, що солодкого забагато не буває? У В’язівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» та Лебедівському НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» успішно налагоджене виготовлення згущеного молока. Ці солодкі ласощі теж регулярно передаються нашим хлопцям.
 
У Дубов’язівському ліцеї та Лебедівському НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» долучилися до виготовлення на дегідраторах сушених овочів та фруктів для подальшого використання їх у вигляді складових до різних страв. Смачний, ароматний борщик чи запашний узвар – це одна з важливих складових успіху для воїна у боротьбі з ворогом, окрім зброї.
 
Разом із продуктовими подарунками, йде активне виготовлення і непродовольчих речей, які зараз є вкрай необхідні нашим Збройним Силам.
 
Чергову партію окопних свічок, виготовлених місцевими мешканцями с. Чернеча Слобода Катериною та Григорієм ЛИННИК, невдовзі отримають наші воїни.
 
У с. Землянка небайдужі жителі докладають зусиль, аби українські захисники навіть у найбільший мороз могли вільно ходити рідною землею, не боячись застудитися через переохолодження ніг. Люди організували в’язання теплих шкарпеток, які теж поїдуть до передової. Цю велику місію також успішно виконують працівники ДНЗ «Сонечко» смт. Дубов’язівка. Всі ці люди ніяк не пов’язані між собою та ніяк не координуючись, але в єдиному пориві спільно роблять велику справу.
 
У населених пунктах Красне, Сім’янівка, В’язове не зупиняється робота з плетіння маскувальних сіток. Працівники селищної ради, старостинських округів, закладів культури, соціальної сфери та медицини за власною ініціативою згуртувалися, щоб максимально оперативно виготовляти ці дуже необхідні як на передовій, так і в тилу, засоби захисту техніки та особового складу наших хлопців від ворожих розвідувальних апаратів. Вже неодноразово виготовлені сітки передавалися та продовжують відправлятися до українських воїнів.
 
Як завжди в авангарді волонтерської роботи є клуб за інтересами «За покликом душі» КЗ «Дубов’язівська публічна бібліотека» смт. Дубов’язівка, які регулярно доводять, що українці можуть досягти всього задуманого, реалізувати складні завдання та отримати чудовий результат.
 
Ось такі у нашій Дубов’язівській територіальній громаді люди! Низький уклін кожному, величезна вдячність усім! Вдячність за докладені зусилля, витрачений час, надані матеріали і кошти для виготовлення всього необхідного, за тепло людського серця, чуйність і віру в свої сили, свою рідну землю, своїх захисників. Тільки разом ми здолаємо клятого ворога і тільки разом зустрінемо велику нашу Перемогу під мирним ясним українським небом.
 
І ще, шановні мешканці нашої великої згуртованої територіальної громади! Хто бажає долучитися до великої справи та може надати, наприклад, банки 0,5 л., металеві кришки, м’ясо різних типів тощо – може це зробити, просто зателефонувавши за номером 098-214-86-35 (Світлана Данилівна).
 
РАЗОМ МИ СИЛЬНІШІ!
НЕ СКОРИМОСЯ! НЕ ЗДАМОСЯ! ПЕРЕМОЖЕМО!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь