Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗВІТУВАЛИ ПРО РОБОТУ ЗА МИНУЛИЙ РІК ТА ЗАТВЕРДИЛИ РЯД ВАЖЛИВИХ ПРОГРАМ: АКТУАЛЬНЕ ІЗ ЗАСІДАННЯ 30 СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 17.02.2023 18:53
Кількість переглядів: 115

Фото без опису
17 лютого відбулось засідання 30 сесії 8 скликання депутатів Дубов’язівської селищної ради під головуванням очільника громади Леоніда БІЛИКА. На порядок денний було винесено 25 питань, а всі матеріали сесії для можливості детального самостійного вивчення депутати отримали заздалегідь.
 
Перед початком роботи всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих в пам’ять про загиблих внаслідок збройного вторгнення рф в Україну.
 
Першими розпочали свою діяльність постійні комісії, де кожен з проєктів рішень було розглянуто і опрацьовано з урахуванням всіх пропозицій та зауважень.
 
В ході сесії депутати заслухали звіти про свою роботу за 2022 рік керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету та старост старостинських округів.
 
Кожен детально охарактеризував реалізоване по визначених напрямках діяльності та окреслив перспективні робочі плани на поточний рік.
 
Ключовими можна назвати прийняті депутатами рішення, що стосувалися затвердження в нових редакціях програм «Освіта Дубов’язівської селищної ради на 2022-2024 роки», «Створення належних умов для забезпечення пільгового перевезення окремих категорій громадян, які проживають на території Дубов’язівської селищної ради, на 2023 рік», «Забезпечення діяльності закладів культури і мистецтва Дубов’язівської селищної ради на 2023 рік», комплексної програми «Правопорядок на 2022-2025 роки», програми підтримки Збройних Сил України та Територіальної оборони на 2023 рік, «Фінансової підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Дубов’язівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Дубов’язівської селищної ради на 2023 рік» та програми соціально-економічного розвитку Дубов’язівської територіальної громади на 2023 рік.
 
Також одноголосно було схвалено зміни до Програми соціального захисту окремих категорій населення селищної ради на 2023 рік та прийнято Програму і порядок безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців на 2023 рік.
 
Загалом, кожне з затверджених депутатами рішень забезпечує безперервну роботу найбільш важливих напрямків життєдіяльності нашої громади, що в нинішніх складних реаліях для нашої країни є вкрай необхідно.
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь