Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУВСЯ ВИЗНИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ЗАСТУПНИКОМ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ НАТАЛІЄЮ ГАРЯЧОЮ

Дата: 22.02.2023 16:32
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

21 лютого на території Чернечослобідського старостинського округу відбувся особистий прийом громадян заступником Дубов’язівського селищного голови Наталією ГАРЯЧОЮ та старостою округу Сергієм ТРИГУБОМ.

В ході зустрічей з жителями населених пунктів порушувалися найбільш значущі для них питання. Зокрема, в с. Тернівка найактуальнішою проблемою є відновлення транспортного сполучення села з районним центром.

Дане питання взяте на особистий контроль заступником очільника громади та вже передане відповідним виконавцям для вчинення всіх необхідних дій щодо його позитивного вирішення.

Серед звернень мешканців були також питання, які стосувались ремонту доріг комунальної власності та районних автодоріг загального користування місцевого значення, ліквідація аварійних дерев та порослі, забезпечення продуктами харчування внутрішньо переміщених осіб, питання благоустрою населених пунктів та визначення графіків виїзних прийомів сімейних лікарів Дубов’язівської АЗП-СМ.

Заступником селищного голови було розглянуто кожне звернення. На всі порушені в ході зустрічі питання громадяни отримали вичерпні відповіді та змістовні роз’яснення. Ряд питань було вирішено на місці.

Ті ж питання, які потребували додаткового вивчення, взяті на особистий контроль та згідно них надані відповідні доручення виконавцям для їх розгляду та вирішення.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь