Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НАДІЙНИЙ ТИЛ – ЦЕ КЛЮЧОВА ОПОРА ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 03.03.2023 14:28
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

З перших місяців війни колектив Чернечослобідського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» Дубов’язівської селищної ради долучився до волонтерської діяльності, тому що вірить, що будь-яка допомога наближає нашу перемогу. І для цього працівники навчального закладу об’єднали всі зусилля.

У квітні минулого року вони активно долучилися до організації харчування для наших захисників, щоденно надавали продукти харчування, а 5 квітня 2022 року від СФГ «Віталія» (керівник Думенко Б.В.) було надано дві туші корів, з яких працівниками НВК було виготовлено тушковане м’ясо (близько 300 л.).

Водночас робота не припинялася ні на мить, із 24 травня по 6 жовтня 2022 року працівниками навчально-виховного комплексу було складено графік роботи у їдальні на весь період, і люди працювали щоденно, не зважаючи навіть на відпустки. В цей же час колектив разом з підприємцями (Думенко В.П., Іщенко О.П., Ведмідь В.П.) та небайдужими жителями села (особлива подяка Карпенко Л.М. та П’ятницькій О. Н.) допомагав продуктами харчування.

Також через волонтерів для бійців 3 роти 211 ОСпБ було зібрано та передано гуманітарну допомогу на суму 6000 грн., а в грудні учнями 11 класу (класний керівник Тригуб О.О.) було організовано благодійний ярмарок. Зібрані кошти у сумі 3000 грн. були передані на закупівлю парафіну, з якого було виготовлено окопні свічки. Вони разом із малюнками та сухими суповими наборами були передані бійцям 211ОСпБ.

10 лютого колективом Чернечослобідського НВК було організовано благодійний ярмарок, під час якого було виручено 13000 грн. З них 5380 грн. було витрачено на закупівлю 40 кг парафіну, 3600 грн. – на закупівлю шкарпеток та спідньої білизни для військових, на решту коштів придбано цукерки, чай, каву, вологі серветки, макарони «Мівіна» та приправу для сухих супових наборів. Ця допомога вже відправлена військовим.

Слід зазначити, що починаючи з жовтня 2022 року, працівники харчоблоку займалися виготовленням сухих супових наборів, але перешкодою для цього стало відключення світла. На сьогоднішній день роботу по виготовленню цих наборів відновлено.

Також працівники харчоблоку розпочали роботу по виготовленню салатів з капусти та моркви по-корейськи. Овочі для приготування супів та салатів надають працівники НВК.

Варто відзначити, що для працівників Курилівського НВК, які займаються виготовленням тушонки, колектив зібрав понад 60 банок.

Таким чином, спільно, в єдиному пориві, кожен на своєму місці, віримо у Збройні Сили України та працюємо заради ПЕРЕМОГИ!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь