A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: КЛЮЧОВІ ТЕМИ ЗУСТРІЧІ

Дата: 04.03.2023 09:45
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Сьогодення несе в собі цілу низку складних викликів для освітнього процесу нашої країни. Передбачити всі ризики чи просто проігнорувати їх неможливо. Потрібно здійснювати ґрунтовну, систематичну та ціленаправлену роботу по формуванню безпечного освітнього середовища у навчальних закладах, вдосконалювати всебічну співпрацю між вчителями, учнями та їх батьками, розвивати готовність адаптивного реагування всіх учасників навчального процесу до змін у будь-якому з напрямів діяльності в умовах воєнного стану.

Про це говорили сьогодні на нараді начальника відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрія БІЛАНА з керівниками закладів освіти Дубов’язівської селищної ради за участі заступників селищного голови Наталії ГАРЯЧОЇ та Олени БОХАН.

В ході роботи учасники засідання обговорили результати моніторингу стану організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти, хід атестації та сертифікації педагогічних працівників, участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів та про результативність учнів-членів МАН України.

Також за сприяння Фундації Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ в межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компаній «HP» та «Microsoft» наші освітяни отримали сучасні ноутбуки задля кращого технічного забезпечення освітнього процесу, його безперервності в умовах воєнного стану. Ці гаджети сприятимуть створенню освітнього STEAM-середовища в закладах освіти селищної ради та стануть чудовими помічниками вчителям при підготовці і проведенні онлайн-уроків.

Крім цього усі присутні заслухали представників Конотопського районного управління ГУ ДСНС України в Сумській області, які в рамках просвітницько-інформаційної кампанії нагадали про безпечне поводження з джерелами світла і тепла в житлових приміщеннях, застерегли від порушень правил експлуатації газовим обладнанням, електроприладами різної потужності та правил поводження з вибуховими та різноманітними підозрілими предметами.

В свою чергу, поліцейський офіцер громади Олег ДОМНІЦЕН проінформував керівників закладів освіти щодо молодіжного небезпечного руху, що набув останнім часом популярності серед підлітків в мережі та закликав освітян посилити роботу з батьками дітей. Він наголосив, що безпека і захист дітей є нашим спільним першочерговим завданням і тому саме зараз важливо налагодити активну координацію дій правоохоронних органів, місцевої влади, освітян та батьків з метою недопущення виникнення різного роду негативних ситуацій.

В підсумку наради були надані відповідні рекомендації та роз'яснення щодо найбільш проблемних робочих питань.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь