Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 06.03.2023 13:48
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Сьогодні відбулась традиційна щотижнева апаратна нарада Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів виконавчих органів, де було підсумовано діяльність за минулий тиждень.

Щонайперше, проаналізували стан та важливі питання, що виникли в ході роботи виїзних прийомів сімейних лікарів Дубов’язівської АЗП-СМ у с. Тернівка.

Очільник громади доручив директору КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» Анатолію МАНЯКУ вжити всіх заходів щодо можливості розширення географії виїздів лікарів, включно з профільними фахівцями, попередньо узгодивши графіки з старостами відповідних старостинських округів та завідувачами медичних закладів населених пунктів.

Детально обговорили стан виконання сплати податків до місцевого бюджету. Було вирішено посилити роботу з місцевими підприємствами, що є зареєстровані та здійснюють свою діяльність на території Дубов’язівської селищної ради щодо необхідності своєчасної сплати податків, передбачених чинним законодавством задля забезпечення успішного функціонування ключових напрямків діяльності громади.

Крім цього, визначено ряд проблемних завдань з благоустрою, соціальної сфери, культури та діяльності служби у справах дітей, які передбачають першочергову реалізацію. Їх успішне виконання є важливим елементом для повноцінної роботи окремих відділів та підрозділів селищної ради, особливо у сфері постійної взаємодії з населенням.

За результатами наради кожен з виконавців отримав відповідні доручення та рекомендації.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь