Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДОРОГІ ЖІНКИ! ЛЮБІ МАТЕРІ, ДРУЖИНИ, СЕСТРИ, ДОЧКИ, КОЛЕГИ!

Дата: 08.03.2023 07:38
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Прийміть сьогодні найщиріші вітання зі святом весни, краси і любові!

Кожна з вас – чарівна і неповторна, прекрасна і щира, вольова і рішуча. Своєю безмежною любов’ю ви надихаєте чоловіків на добрі справи, спонукаєте на подвиги й звитяги. Ви захоплюєте, вражаєте та зігріваєте душу. А ще ви – справжні берегині домашнього вогнища та сімейного затишку.

Жінки – неймовірно мужні і сильні духом. Це неодноразово доводила історія. І сьогодні, в надзвичайно складний для нашої країни час, ви вкотре демонструєте справжній героїзм. Ви чекаєте з війни додому своїх синів, чоловіків та братів, допомагаєте бійцям на передовій. А скільки вас присвятили себе шляхетній волонтерській справі… Без вашої підтримки та віри нашим Героям було б неймовірно складно захищати від ворога рідну Україну. Тож низький уклін та безмежне спасибі Вам за це, любі жінки.

Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. Щиро бажаю весняної повені щастя, натхнення, любові, оновлення, процвітання, віри… Віри в краще майбутнє – воно неодмінно настане. Віри в людей... Віри в себе – це є запорука успіху.

Зі святом!

З повагою,

Дубов'язівський селищний голова Леонід БІЛИК


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь