Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

УВАГА! ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 13.03.2023 16:25
Кількість переглядів: 116

ЗВАЖАЮЧИ НА ЧИСЛЕННІ ЗВЕРНЕННЯ ЖИТЕЛІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЩОДО ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ, ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОВІДОМЛЯЄ НАСТУПНЕ:
 
гуманітарна допомога для населення нашої громади видається гуманітарним штабом, що функціонує при виконавчому комітеті Дубов’язівської селищної ради лише у разі її надходження або наявності в гуманітарному штабі.
Просимо звернути увагу: це не державна допомога, яка є обов’язковою! Це допомога, яку вдалося залучити завдяки співпраці керівництва селищної ради з волонтерами і благодійними організаціями, в тому числі з міжнародними партнерами.
 
СЕЛИЩНА РАДА НЕ МАЄ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ ЗДІЙСНЮВАТИ ВИДАЧУ ГУМАНІТАРНОЇ НАБОРІВ!
 
У разі надходження до гуманітарного штабу Дубов’язівської селищної ради гуманітарної допомоги у будь-якому вигляді (продукти харчування, гігієнічні засоби тощо), мешканці громади будуть обов’язково проінформовані та отримають таку допомогу.
 
У зв’язку з відсутністю для формування гуманітарних продовольчих та непродовольчих наборів станом на 13 березня 2023 року видача гуманітарної допомоги населенню не здійснюється.
 
ЗАКЛИКАЄМО МЕШКАНЦІВ НАШОЇ ГРОМАДИ ЗВАЖАТИ НА ЦІ ОБСТАВИНИ І НЕ ЗАВАНТАЖУВАТИ ЗВЕРНЕННЯМИ УРЯДОВУ ГАРЯЧУ ЛІНІЮ!
Фото без опису
 

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь