Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРО АКТУАЛЬНЕ: ВІДБУЛАСЬ СПІЛЬНА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 13.03.2023 15:39
Кількість переглядів: 183

Фото без опису
13 березня відбулась спільна апаратна нарада Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з начальниками відділів, керівниками структурних підрозділів виконавчих органів та старостами старостинських округів.
 
В ході роботи учасниками засідання було опрацьовано цілу низку питань, що стосуються усіх сфер життєдіяльності громади.
 
Зокрема, поліцейський офіцер громади Олег ДОМНІЦЕН прозвітував про стан забезпечення правопорядку в населених пунктах Дубов’язівської територіальної громади за два попередні місяці 2023 року.
 
Усі присутні мали змогу отримати консультації та важливі роз’яснення щодо найбільш актуальних питань у сфері правопорядку.
 
Разом зі старостами правоохоронець також обговорив ключові аспекти роботи по здійсненню спільних рейдів в межах старостинських округів.
 
Окрему увагу учасники наради приділили цілому ряду запланованих селищною радою заходів, які передбачають виконання робіт у сфері облаштування благоустрою населених пунктів старостинських округів нашої громади протягом поточного року.
 
Як зазначив Леонід БІЛИК, нині у кожному старостинському окрузі багато нагальних питань, що потребують вирішення. Це і ремонт доріг, закладів освіти, культури, соціальної сфери, завершення нинішнього опалювального сезону та підготовка до наступного, забезпечення безперебійності та доступності надання населенню соціальних, адміністративних та консультаційних послуг тощо. Тому їх вирішення має передбачати комплексний підхід, скоординовану взаємодію селищної ради з старостами та чіткий план дій.
 
Зміни у законодавчій сфері мають місце навіть під час військового стану у нашій країні. Дане питання не менш важливе для повноцінної роботи органів місцевого самоврядування і тому важливо завжди тримати руку на пульсі цих змін. Зважаючи на це, головний спеціаліст-юрисконсульт виконавчого комітету селищної ради Наталія ІВАЩЕНКО ознайомила присутніх з останніми новелами законодавчого процесу та пояснила алгоритми їх використання в умовах військового стану.
 
Крім цього, про свою роботу у визначених сферах діяльності звітували старости, керівники структурних підрозділів та начальники відділів.
 
За підсумками спільної наради всім виконавцям були надані відповідні доручення та необхідні роз’яснення.
 
Фото без опису
 
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь