Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 20.03.2023 13:14
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Традиційно в ході щотижневої апаратної наради Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів виконавчих органів обговорили стан поточних справ та окреслили напрямки роботи на найближчий час.

Перед початком роботи усі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Було заслухано звіт начальника відділу культури та туризму Дубов’язівської селищної ради Тетяни ОСАДЧОЇ про пророблену роботу за І квартал 2023 року спеціалістами відділу та працівниками закладів культури, участь та вагомі досягнення у різноманітних онлайн-заходах обласного і всеукраїнського масштабу творчих мистецьких та танцювальних колективів КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля», волонтерську діяльність гуртків, закладів культури, спрямовану на підтримку Збройних Сил України, роботу бібліотечних закладів в умовах військового часу тощо.

Окремо акцентовано увагу на роботі закладів освіти, медицини та соціальної сфери в частині вжиття необхідних заходів щодо успішного завершення згідно визначених графіків опалювального сезону 2022-2023 рр. на території громади та початку підготовки до наступного.

Також обговорили ряд робочих питань, що стосувалися надання соціальних та адміністративних послуг населенню, благоустрою, посилення роботи з місцевими підприємствами щодо своєчасної сплати податків до місцевого бюджету, діяльності служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради, дотримання всіх необхідних норм при формуванні та подачі до відповідних відомств важливої інформації та низку інших.

За підсумками проведеного засідання були надані відповідні доручення та рекомендації.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь