Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗАВЕРШИЛАСЬ РОБОТА 31 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: ОСНОВНІ ТЕЗИ ЗАСІДАННЯ

Дата: 22.03.2023 16:18
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

22 березня відбулась 31 сесія 8 скликання депутатів селищної ради під головуванням очільника Дубов’язівської територіальної громади Леоніда БІЛИКА.

Перед початком роботи усі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Згідно порядку денного розпочали свою діяльність постійні комісії, які на спільному засіданні розглянули та обговорили кожен з проєктів рішень.

В ході засідання було заслухано звіти заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів про роботу за 2022 рік (Доповідачі: Наталія ГАРЯЧА та Олена БОХАН), звіт начальника відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради (Доповідач: Світлана ІВАНЕНКО), директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради» (Доповідач: Алла ЯРОВА), директора Комунального неприбуткового підприємства «Дубов’язівська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» (Доповідач: Анатолій МАНЯК), начальника відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради (Доповідач: Юрій БІЛАН), начальника відділу культури та туризму селищної ради (Доповідач: Тетяна ОСАДЧА) та старост Курилівського старостинського округу (Доповідач: Андрій БОРИСЕНКО) та Гружчанського старостинського округу (Доповідач: Лілія ГРАДУН). Крім цього, про свою роботу за 2022 рік прозвітували голови постійних комісій Микола САВЧЕНКО, Сергій СНІЖКО та Оксана ШЕШЕНЯ.

Одноголосно депутати Дубов’язівської селищної ради підтримали звернення до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій та міст-побратимів щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх. Враховуючи те, що російська агресія проти України є безпрецедентною за своєю жорстокістю стосовно мирного населення, а варварські обстріли житлових масивів є свідомим вбивством мирних громадян та наругою над пам’яттю тисяч громадян України, у тому числі більше 220 українських спортсменів, які самовіддано стали на захист Батьківщини і поклали життя в боротьбі за її майбутнє як демократичної європейської держави, допуск спортсменів країни агресора та країни-посібника агресору до міжнародних змагань є неприхованою підтримкою цієї війни та спробою умиротворити агресора. Це неприпустимо в XXI столітті і так не має бути в цивілізованому світі.

Було схвалено низку програм у новій редакції. Це програми «Правопорядок на 2022-2025 роки», «Благоустрій населених пунктів Дубов’язівської селищної ради на 2023 рік», «Забезпечення діяльності закладів культури та мистецтва Дубов’язівської селищної ради на 2023 рік», «Освіта Дубов’язівської селищної ради на 2022-2024 роки» та програму соціально-економічного розвитку Дубов’язівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Також депутатами були розглянуті питання, що стосувалися структури виконавчого комітету та земельних відносин.

Загалом, робота сесії пройшла конструктивно та злагоджено.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь