A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЩЕ ОДНА МЕШКАНКА ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДЗНАЧИЛА СВІЙ ПОВАЖНИЙ ЮВІЛЕЙ

Дата: 27.03.2023 13:59
Кількість переглядів: 85

Минулого року саме цього дня жителька с. Салтикове Гаврильченко Катерина Ілларіонівна зустріла свій 90-й день народження. Так сталося, що припав він на надзвичайно складний час повномасштабного вторгнення рф в Україну і позбавив можливості зустріти його в колі найрідніших людей під мирним небом рідного краю.

Буремні події березня 2022 року на території нашої громади різко змінили життя їх мешканців, змінили погляди, звички, змусили цінувати все те, що до цього було звичним. Ніхто не був готовим до подібного. Але це стало каталізатором до згуртування, єднання душ і сердець, генерації світла серед темряви. І ми вистояли, не зламалися.

І ось вже минув рік від тих подій. І вже 91-шу весну зустрічає нині Катерина Ілларіонівна. Цього разу привітати поважну іменинницю, подякувати за нелегкий життєвий шлях та мудрість, висловити свою шану та повагу завітали заступник селищного голови Олена БОХАН та директор КУ «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради» Алла ЯРОВА.

Немало різних викликів долі на своєму життєвому шляху пережила ця невтомна жінка. Майже все життя пропрацювала ланковою. Було важко, складно, але негаразди загартували в ній дух волі до життя. І за це Господь подарував їй довголіття, яке вона зустрічає в колі дітей, онуків та правнуків.

Від щирого серця бажаємо Вам, Катерина Ілларіонівна, міцного здоров’я, довгих літ у мирі та щасті, нехай життя завжди наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено за всі ці роки. Хай здоровими і щасливими зростають Ваші діти, онуки та правнуки. Хай у Вашій родині панує злагода і спокій, а оселя повниться достатком!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь