Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ОКРЕСЛИЛИ НАПРЯМКИ РОБОТИ НА СПІЛЬНІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ

Дата: 03.04.2023 18:55
Кількість переглядів: 104

Фото без опису
3 квітня відбулась спільна апаратна нарада Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з профільними заступниками, начальниками відділів, керівниками структурних підрозділів виконавчих органів та старостами старостинських округів.
 
Перед початком засідання всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
 
Роботу розпочали, заслухавши звіти начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Людмили ГАМАН та начальника відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрія БІЛАНА про роботу своїх відділів за І квартал 2023 року. Доповідачі детально охарактеризували кожен напрямок своєї діяльності, відзначили позитивні досягнення та окреслили ті завдання, що потребують додаткової уваги і зусиль для успішного вирішення.
 
Кожен зі старост також підбив підсумки своєї роботи за минулі тижні. Зважаючи на наближення Великодніх свят, велику увагу було приділено благоустрою територій населених пунктів, зокрема, проведення весняних толок, ліквідації стихійних сміттєзвалищ в межах сіл, знищення дрібної порослі та зрізаного гілля тощо.
 
Було спільно напрацьовано ряд заходів, які мають бути реалізовані найближчим часом та передбачають чітку взаємодію старостинських округів та селищної ради.
 
Окрім цього, на контролі очільника громади – визначення та вирішення ключових проблемних питань основних сфер життєдіяльності громади: соціальної, освітньої, економічної, медичної, культурної та правоохоронної.
 
В підсумку наради всі структурні підрозділи та відділи отримали необхідні рекомендації згідно поставлених завдань.
Фото без опису
 
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь