Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НЕВТОМНО ДОПОМАГАТИ ТИМ, ХТО ВТІЛЮЄ МРІЮ ПЕРЕМОГИ У ЖИТТЯ

Дата: 07.04.2023 07:43
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Що формує в кожному з нас, українців, неосяжну любов до рідної землі? Що робить нас сильними у найтемніші часи, коли більшість просто здається і опускає руки? Що рухає нами у прагненні до свободи? Це віра. Описати її вкрай важко, адже в кожного є щось своє, що генерує її. Та нині ми єдині, єдиним пульсом серця в унісон життю. І ми боремося за життя. Боремося на «нулі», боремося в тилу, часом боремося з пітьмою, що окутує нашу душу в моменти, коли ми найбільш вразливі… Ми не збираємось здаватися, ми є українці, а це вже саме по собі гасло вільної людини. Ми віримо у свої Збройні Сили і не втомимося підтримувати їх на шляху до великої перемоги над окупантом.

Не зупиняються допомагати українським воїнам у Чернечослобідському старостинському окрузі. Ви чули коли-небудь про невтомних освітян? А вони є. У Чернечослобідському навчально-виховному комплексі педагоги, діти та працівники закладу організували благодійну ярмарку. За підтримки місцевого підприємця Володимира ВЕДМІДЯ, який надав безкоштовно борошно для випічки, в ході такого заходу його учасникам вдалося зібрати на підтримку захисникам близько 5 тис. грн. Кожен приготований смаколик мав в собі часточку любові та добра, що робило його по справжньому особливим! Хіба це не чудово? Все це є яскравим прикладом чудової та злагодженої роботи усіх причетних до цього важливого дійства.

Також освітяни цього закладу неодноразово передавали на передову допомогу нашим воїнам у вигляді продуктів харчування (чай, печиво, кава, вермішель, солодощі) та елементів одягу (шкарпетки тощо). Долучаються до подібних зборів і місцеві мешканці. Люди надають або продукти, або кошти на їх придбання, що дозволяє швидше сформувати такі корисні «подарунки» та відправити туди, де їх чекають.

Минулого тижня освітянами закладу було передано значну партію допомоги для українських захисників. Це консервація, свіжі яблука, картопля, сало, яйця, домашня випічка, олія, різнофруктові консервовані компоти, чай, кава, а також засоби особистої гігієни та білизна. Можна просто дивуватися внутрішній силі та щирій відданості справі цих людей, а можна просто побачити, що для них означає «бути важливою частинкою великої та незламної країни вільних».

Є переконлива впевненість у тому, що поки пишуться ці рядки, мешканці Чернечослобідського округу вже готують для українських захисників чергові продуктові «дарунки», пронизані негаснучою вірою у своїх оборонців та сповиті щирою любов’ю до рідної країни. В цьому і є наша суть. Українська суть. Робити світло єднання серед мороку зла.

Кожен з нас зараз докладає зусиль, щоб допомогти наблизити перемогу України на ворогом. Не обов’язково бути супергероєм, щоб зробити величний вчинок, можна залишатись собою і підтримувати наших захисників простими діями, як це роблять наші освітяни, наші працівники закладів культури, селищної ради та старостинських округів, наші мешканці населених пунктів громади і всі, хто у будь-якій можливій формі долучився до підтримки Збройних Сил України. Адже міцний фронт є тоді, коли функціонує надійний тил. І в цьому наша перевага над усяким ворогом.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь