A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

Надходження до місцевих бюджетів склали понад 2300,0 млн гривень

Дата: 07.04.2023 11:13
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

За інформацією в. о. начальника Головного управління ДПС у Сумській області Артема Снєжка, у першому кварталі 2023 року платниками  Сумської області сплачено до місцевих бюджетів 2371,1 млн грн податкових платежів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 529,5 млн гривень (або на 28,8 відсотка).

У розрізі податків та зборів забезпечено надходження: податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) - головного наповнювача місцевих бюджетів – 1729,9 млн гривень. Зазначена сума більше тогорічного показника на 455,8 млн гривень, або на 35,8 відсотка; єдиного податку – 242,6 млн гривень. У розрізі платників «левову» частину, а це 152,4 млн гривень сплатили фізичні особи. Юридичні особи  IV групи разом із сільгоспвиробниками сплатили 63,3 млн гривень, а різницю -26,9  млн гривень – додали юридичні особи III групи; податку на майно в частині плати за землю – сплачено 217,3 млн гривень, що на 67,4 млн гривень (або на 45,0 відс.) більше суми надходжень за відповідний період минулого року; рентної плати за користування надрами – 86,6 млн гривень, що на  12,5 млн гривень, або на 16,8 відс. більше показника аналогічного періоду минулого року; податку на прибуток сплачено 25,4 млн гривень, що на 11,8 млн грн, або на   87,6 відс. більше показника минулого року. 

«В умовах війни бюджет України опинився в складному становищі. Адже війна – це серйозне випробування не лише для влади, суверенітету країни, вітчизняної економіки, а й для пересічних громадян. Зрозуміло, що фінансова підтримка держави залежить від кожного з нас. Тому і податкові відносини в умовах воєнного стану з платниками Сумщини являються важливою складовою економічного фронту, який ми гідно тримаємо разом», - акцентує посадовець.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь