A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ АКТИВНО ПРОХОДЯТЬ ВЕСНЯНІ ТОЛОКИ

Дата: 13.04.2023 13:40
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Зовнішній вигляд прилеглої території є візитною карткою кожної громади, будь-якої установи, закладу, підприємства чи приватного подвір’я.

Весна стрімко набирає обертів і з приходом теплих весняних днів саме час ставати більш активними та наводити лад у своєму населеному пункті.

Саме тому з метою поліпшення навколишнього природного середовища, забезпечення утримання підвідомчої території в належному санітарно-естетичному стані, збереження, утримання об'єктів загального користування, створення умов сприятливих для життєдіяльності населення, у адміністративному центрі та кожному старостинському окрузі Дубов’язівської територіальної громади працівники селищної ради, старостатів, закладів культури, освіти, соціальної сфери, благоустрою та просто небайдужі мешканці активно долучились до проведення толок.

Було проведено значну роботу з позитивним результатом: зібрано сміття та минулорічне листя, вжито заходів щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ у населених пунктах за допомогою комунальної техніки селищної ради та місцевих агропідприємств, впорядковано території кладовищ, проведено санітарну підчистку насаджень, видалено дрібну поросль та кущі, здійснено побілку розчином гашеного вапна дерев, бордюрів та електроопор, впорядковано клумби, підметено доріжки.

Благоустрій та санітарна очистка територій – справа актуальна та потрібна. І вимірюється вона не одним днем. Тому заходи подібного спрямування триватимуть і надалі у всіх населених пунктах нашої громади.

Щиро вдячні усім і кожному, хто допомагає привести наші населені пункти до гарного естетичного вигляду.

Також закликаємо підтримувати чистоту та порядок на кладовищах, не створювати хаотичних сміттєзвалищ. Не забувайте дорогу до місця останнього спочинку наших рідних та близьких, адже зміни починаються з кожного з нас!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь