A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ТРИВАЄ РОБОТА З СІМ'ЯМИ НА ОБЛІКУ ЩОДО ДОТРИМАННЯ НАЛЕЖНОГО ВИКОНАННЯ БАТЬКІВСЬКИХ ОБОВ'ЯЗКІВ

Дата: 13.04.2023 15:47
Кількість переглядів: 86

12 квітня начальником служби у справах дітей Людмилою ГАМАН та спеціалістом Юлією БАДІОН здійснено виїзні профілактичні рейди по старостинських округах Дубов’язівської селищної ради.

Працівники служби провели в сім’ях тематичні бесіди щодо запобігання та протидії домашньому насиллю. Було звернено увагу батьків на належне виконання ними своїх обов’язків та недопущення приниження гідності дітей, вчинення домашнього насилля.

Також в ході рейдів здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання родин, діти яких знаходяться на обліку служби у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.

Фахівці звернули увагу батьків на дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, належне прибирання прилеглих будинкових територій. Батьків запрошено до служби у справах дітей для надання відповідних консультацій та проведення подальшої профілактичної роботи.

Служба у справах дітей наголошує, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь