Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ТРИВАЄ РОБОТА КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ У СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 17.04.2023 16:24
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

17 квітня на території Красненського старостинського округу відбулось виїзне засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням заступника селищного голови Олени БОХАН, в ході якого розглядалися питання щодо виконання батьківських обов’язків, недопущення приниження гідності дітей, вчинення домашнього насилля, забезпечення санітарно-гігієнічних та житлово-побутових умов проживання дітей у родинах.

Під час розгляду питань заслухали начальника служби у справах дітей Людмилу ГАМАН, директора КУ «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради» Аллу ЯРОВУ, членів комісії, людей, небайдужих до життя дітей. По кожному з питань було прийнято конкретне рішення з чітким терміном виконання, надано рекомендації та висновки щодо подальшого їх вирішення. При розгляді питань заслуховувалась думка батьків, а рішення приймалися з метою захисту прав та інтересів дітей.

Метою бесіди з родинами було запобігання та протидія домашньому насильству, проведення інформаційних заходів, спрямованих на підвищення рівня поінформованості населення громади щодо форм, проявів, причин і наслідків домашнього насильства та заохочення до активного їх попередження.

В роботі комісії із захисту прав дитини взяли участь староста Красненського старостинського округу Іван ОСАДЧИЙ та поліцейський офіцер громади Вадим БАНДУРА.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь