Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ 32 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗА УЧАСТІ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ МАКСИМА ГУЗЕНКА

Дата: 21.04.2023 15:55
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

21 квітня свою роботу розпочала чергова 32 сесія 8 скликання депутатів селищної ради під головуванням очільника громади Леоніда БІЛИКА за участі народного депутата України Максима ГУЗЕНКА.

В ході засідання було заслухано звіт Дубов’язівського селищного голови про діяльність виконавчих органів селищної ради за 2022 рік. Як відзначив Леонід БІЛИК, вся пророблена робота за звітний період є результатом колективної та плідної співпраці керівництва громади, виконавчого комітету, депутатського корпусу, кожного відділу та структурного підрозділу селищної ради, громадського активу та мешканців територіальної громади.

Зважаючи на надзвичайно складний 2022 рік, наша громада активно підтримувала та продовжує підтримувати Збройні Сили України. Значні кошти з місцевого бюджету було виділено на задоволення найнеобхідніших потреб для наших захисників: шин, запчастин для автомобілів, радіостанцій, супутникових телефонів, скоб, їжаків, генераторів, лісоматеріалів та іншого. Придбано тракторний навантажувач для військових. Величезна робота пророблена селищною радою, відділами культури та туризму, освіти, молоді та спорту і просто небайдужими мешканцями населених пунктів громади у питанні виготовлення для військових різноманітних продуктів харчування, одягу, маскувальних сіток, окопних свічок, організована велика кількість благодійних заходів по збору коштів на підтримку ЗСУ. І нині ця робота лише набирає обертів.

Дубов’язівська селищна рада активно залучала гуманітарну допомогу та всебічно налагоджувала співпрацю з міжнародними організаціями та фондами, що дозволило забезпечувати населення продуктовими наборами, медикаментами, засобами особистої гігієни та побутовою хімією. Окремі (вразливі) категорії населення, нашої територіальної громади та внутрішньо переміщені особи мали змогу отримувати окрім вищезазначеного також одяг, постільну білизну, пледи тощо. В рамках співпраці з програмою «U-LEAD з Європою» було отримано генератори, ланцюгові бензопили, фронтальний тракторний навантажувач, похідні ліжка, спальні мішки, баки для води та інше. Багато що з вищеперерахованого допомогло нашій громаді в найбільш складних і майже критичних ситуаціях минулого року та продовжує працювати на її благо і нині.

Робота усіх відділів та структурних підрозділів селищної ради у 2022 році кардинально була змінена, а часом, і порушена, військовою агресією рф проти України, але це не стало причиною зупинення діяльності будь-якого з них. Навпаки, працівники кожного відділу та підрозділу адаптували свою діяльність під нові реалії часу та змогли забезпечити безперебійну життєдіяльність територіальної громади в складний для неї час. І зараз робота селищної ради вибудовується з урахуванням поточної ситуації, складних уроків минулого року, щоб залишатися повністю функціональною та працювати заради усіх мешканців Дубов’язівської територіальної громади.

Також свій звіт щодо дотримання правопорядку на території селищної ради за І квартал 2023 року представили поліцейські офіцери громади Олег ДОМНІЦЕН та Вадим БАНДУРА.

Попередньо опрацювавши усі питання порядку денного на спільному засіданні постійних комісій, депутати схвально підтримали рішення, що були винесені на розгляд сесії.

В підсумку усі присутні мали змогу задати найбільш хвилюючі питання народному депутату України. Максим Васильович надав конструктивні роз’яснення на кожне з них в межах своєї компетенції, а деякі з питань, що потребували додаткової уваги, взяті ним на опрацювання.

Народний обранець відзначив плідну роботу депутатського корпусу та подякував усім присутнім за самовіддану працю в складний для нашої країни період.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь