Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДОПОМОГА ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ

Дата: 25.04.2023 15:53
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Служба у справах дітей виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради постійно здійснює соціально-правовий захист всіх дітей нашої громади і зокрема дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Статусним дітям надається гуманітарна допомога у вигляді одягу, взуття, продуктів харчування, дитячого харчування, засобів особистої гігієни.

За сприяння Благодійний фонд "Фонд громад "РІДНЯ" спільно з Асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція – Украïна» (Aide Médicale&Caritative France-Ukraine) та ïï операційним директором Diana Dols за підтримки компанії СанАгро Україна" https://www.facebook.com/udobreniya.opt, кредитної спілка «Вигода», надано допомогу дітям, батьки яких загинули або перебувають у полоні. Начальником служби у справах дітей Людмилою ГАМАН були отримані відповідні пакунки та передані батькам і дітям.

Щиро вдячні голові наглядової ради ФГ «Рідня» Петру МАКОВСЬКОМУ за надання суттєвої допомоги та підтримки вищевказаним дітям Дубов’язівської територіальної громади.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь