Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 26.04.2023 09:40
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

26 квітня - день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу в історії людства та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків та усіх українців, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності.

У цей день вшануймо ліквідаторів за їх сміливість та відвагу! Цінуємо героїзм усіх, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Пам'ятаємо загиблих....

Сьогодні завданням і викликом для усього світу в умовах війни, розв’язаної росією проти України, є недопущення нового Чорнобиля! Адже у перші дні війни Чорнобильська атомна електростанція була захоплена російськими військовими, неодноразово вчинялися провокації зі сторони рф, частину обладнання ЧАЕС вивезено з України, росія шантажує весь світ ядерною катастрофою.

Але Україна не лише боронить свою землю від російського агресора, а й стоїть на охороні усіх від техногенної світової катастрофи.

Дякуємо вам, захисники!

Україна переможе!

З повагою,

Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь