A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

МЕШКАНКА ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНА ПОДЯКОЮ ЗА ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ВІД РАДИ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ

Дата: 11.05.2023 15:37
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Там, де багато дітей, закладаються найважливіші цінності підтримки, піклування, турботи. Ці якості є фундаментом для особистості, від якої, своєю чергою, залежить майбутнє нашої держави. Велика сім’я – це немов маленький світ. І водночас це дуже серйозна і відповідальна місія - виховати та випустити у дорослий світ своїх дітей.

Своїм надзвичайно героїчним прикладом це довела жителька нашої територіальної громади Людмила БІДНЕНКО, котра разом із чоловіком виховала дев’ять чудових дітей.

Все життя Людмила Іванівна присвятила роботі сфері торгівлі, а нині, вже перебуваючи на пенсії, проживає разом із мамою і підтримує постійні зв’язки з дітьми, котрі розлетілись по світу немов птахи, та працюють на благо рідної країни.

З нагоди наближення свята Дня матері, яке традиційно відзначають у кожну другу неділю травня, за ініціативи ГО «Ветеранів війни, праці, Збройних Сил та органів правопорядку м. Конотоп» відбувся захід, в ході якого Людмилу БІДНЕНКО нагородили подякою за виховання дітей від Організації ветеранів України. За дорученням очільника громади участь у заході взяла заступник селищного голови Олена БОХАН.

Слова глибокої вдячності за відданість своїй сім’ї, розуміння та надійну підтримку звучали на адресу героїчної матері.

Від імені Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, виконавчого комітету селищної ради та депутатського корпусу хочемо подякувати Людмилі Іванівні за титанічну працю, материнську самовідданість та велику відповідальність, яку Ви взяли на себе.

Бажаємо Вам багато хороших світлих днів у її житті, родинного тепла та радості, поваги від дітей, довголіття, мирного і безхмарного неба та добробуту.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь