Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

МЕШКАНКА ЧЕРНЕЧОСЛОБІДСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ ВІДЗНАЧИЛА СВІЙ 95-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Дата: 08.05.2023 18:10
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Чи не найбільше кожна громада пишається своїми довгожителями. Однією з таких є мешканка Чернечослобідського старостинського округу Проценко Анастасія Петрівна, яка нещодавно відзначила свій 95-й День народження.

Привітати поважну іменинницю прибули заступник селищного голови Олена БОХАН, директор Комунальної Установи «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради» Алла ЯРОВА та староста Чернечослобідського старостинського округу Сергій ТРИГУБ. Вони привітали іменинницю з такою вагомою датою, побажали їй барвистого настрою і міцного здоров’я, щирої радості в житті і благополуччя в родині.

Непрості часи випали на життєву долю ювілярки – пережила голодомор 1932-1933 років, нацистську навалу 1941-1943 років, післявоєнну відбудову. Працювала у місцевому колгоспі на ланці все життя. І ось тепер, зі сльозами на очах і болем в душі, доводиться переживати лихоліття війни з росією.

Добра, щедра, відкрита для всіх, надзвичайно працьовита - такою вона була все своє життя і такою залишилась до глибокої старості.

Нині Анастасію Петрівну оточують лише найрідніші: діти, онуки та правнуки, котрі продовжують славний рід ювілярки.

Такий ювілей – дуже важлива й значима подія. То ж від щирого серця бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність та оптимізм завжди були поруч, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.

Анастасія Петрівна гідна найкращих, найвеличніших слів, бо ці роки прожила чесно, з відкритою душею та чуйним серцем, приносила лише користь усім, хто був біля неї, заслужила усім своїм життям лише глибоку вдячність і щиру шану від людей.

Здоров'я Вам і ще багатьох років життя, шановна ювілярко!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь